Version 4

  Johdinsiteet ja kiinnitystarvikkeet

  Chapter_1_content-page.jpg
  Johdinsiteet (nippusiteet)  ja kiinnitystarvikkeet useisiin eri olosuhteisiin ja käyttökohteisiin aina yksinkertaisesta sidonnasta monimutkaisiin kiinnitysratkaisuihin vaativissa olosuhteissa.  HellermannTyton on johtava eri kiinnitystarvikkeiden valmistaja jonka tuoteohjelmaan kuuluu mm. johdinsiteet (nippusiteet) sisä- tai ulkopuolisella hammastuksella sekä johdinsiteet (nippusiteet) ilman hammastusta. Lisäksi tuoteohjelmaan sisältyy eri kiinnitysratkaisuja, johdinsiteitä erilaisilla kiinnityspäillä, avattavat johdinsiteet (nippusiteet) ja teräsjohdinsiteet.  Kutistemuovituotteet  Chapter_2_content-page.jpg

  HellermannTyton tarjoaa laadukkaat kutisteletkut (kutistesukat) ja muotokappaleet eri käyttökohteisiin!

   

  Kutisteletkujen eri käyttökohteet ja vaatimukset eroavat toisistaan huomattavasti. Tämän vuoksi HellermannTyton on kehitystyössään ja tuoteohjelmassaan pyrkinyt optimoimaan eri tuotteet niin että ne soveltuvat parhaiten juuri haluttuun tarkoitukseen.

   

  HellermannTytonin kutisteletkut (kutistesukat) tarjoavat parasta mekaanista- sähköistä- ja kemiallista suojausta.
  Kaapelisuojat

  Chapter_3_content-page.jpg
  Monissa asennuskohteissa kaapelisuojaukselta vaaditaan useita eri ominaisuuksia kuten iskun- ja hankauksenkestävyyttä sekä suuria puristus- ja vetolujuuksia. Lisäksi kaapelisuojausjärjestelmiltä vaaditaan kemikaalienkestoa sekä suurten lämpötilojen kestokykyä. HellermannTyton ottaa nämä vaatimukset tarkasti huomioon kaikissa tuotteissaan. Suojaletkut, suojaletkuliittimet, punotut suojasukat,  reunusnauhat, suojaholkit ja muut kaapelisuojaustuotteemme antavat markkinoiden parhaan suojauksen moniin eri käyttökohteisiin.

   

  Tuoteohjelmassamme on laaja valikoima kaapelisuojaustuotteita laadukkaista materiaaleista. Suojaletkut, punotut suojasukat, reunusnauhat ja sidontaspiraalit eri käyttökohteisiin. Kone- ja laiteasennuksissa vaadittavasta suuresta iskun- ja hankauskestävyydestä rakennuksissa tarvittaviin paloturvallisiin tuotteisiin. Mitä tahansa vaatimuksia käyttökohteeseen vaaditaan, HellermannTyton toimittaa luotettavat kaapelisuojausjärjestelmät, jotka täyttävät vaativimmatkin turvallisuusvaatimukset.
  Rasialiittimet-ja-saehkoeteipit

  Chapter_4_content-page.jpg

  HellermannTytonin tuoteohjelma sisältää laajan valikoiman eri asennustarvikkeita kuten esim. rasialiittimiä ja sähköteippejä eri kokoja ja väreissä.

   

  Sähköteipit eristykseen, tiivistämiseen, sidontaan ja merkintään löytyvät tuoteohjelmastamme monissa eri laadukkaissa materiaaleissa.

   

  Tuoteohjelmastamme löydät sopivan tuotteen moniin eri käyttökohteisiin. Lasikuituvahvistetut tai kumista valmistetut sähköteipit kuten myös johtavat sähköteipit keski- ja suurjännitekohteisiin. Tuoteohjelmastamme löytyvät myös silikonista valmistetut sähköteipit ilma- ja vesitiiviiseen eristykseen.
  Teollisuusmerkintae-etiketit

  Chapter_5_content-page.jpg

  Kestävät ja helppokäyttöiset merkintäjärjestelmät ovat nykypäivän vaatimus eri teollisuuden käyttökohteissa. Olipa kyseessä johdin- ja kaapelimerkintä, laitemerkintä, komponenttimerkintä tai turvallisuusmerkintä, HellermannTyton tarjoaa ensiluokkaisen ratkaisun useimpiin käyttökohteisiin.

   

  HellermannTyton tarjoaa helppokäyttöisiä merkintäratkaisuja vaativista sarjatuotantoon soveltuvista järjestelmistä aina yksinkertaisiin ja pieniin merkintätarpeisiin. Yli 60 vuoden kokemus merkintätuotteiden alalla takaa laadukkaat materiaalit ja ratkaisut tulostimista värinauhoihin ja ohjelmistoon. Innovatiiviset tuotteemme on usein suunniteltu asiakaslähtöisesti ja kehitetty kattamaan yleisimmät markkinoiden tarpeet.
  Johdinsidetyakalut

  Chapter_6_content-page.jpg

  HellermannTyton on ottanut asennustyökalujen suunnittelussa huomioon eri aloilla aina vaativimmaksi muuttuvat tarpeet. Tuoteohjelmamme asennustyökalut soveltuvat hankaliin ja vaativiin asennuskohteisiin sekä toistuvaan sarjavalmistukseen.

   

  Johdinsidetyökalun on sovelluttava moneen vaativaankin käyttökohteeseen. Asennuskohteet saattavat olla ahtaita tai asennustyökalun on kestettävä satoja tuhansia toistoja antaen silti luotettavan lopputuloksen kerta toisensa jälkeen ilman tiheitä huoltovälejä.