Version 3

  Buntband och fästelement

  Chapter_1_content-page.jpg
  Buntband och fästelement för buntband måste kunna möta de mest varierande krav i dessa dagar när de används i olika verksamheter - från en enkel buntning av kablar med buntband till en mycket specifik användning av buntband under extrema förhållanden. Som en av de ledande tillverkarna av buntband och fästelement för buntband sätter HellermannTyton normen föri produktion av insides och utsides räfflade buntband, löstagbara buntband och buntband utan räfflor. Sortimentet kompletteras med buntband tillverkade av rostfritt stål och även buntband med fästelement (även känd som 1parts buntband).  Krympslang  Chapter_2_content-page.jpg

  Letar du efter en krympslang som uppfyller dina specifika produktkrav?

   

  Anvädningsområden för krympslang varierar. Därför fokuserar HellermannTyton på en bredd av krympslang för att opptimera alla behov inom krympformgods såväl som slang.

   

  Detta innebär HellermannTyton bestämmer takt med varje ny bit krympslang när det gäller att ge skydd mot mekaniska, kemiska eller elektriska effekter
  Kabelskyddsslang

  Chapter_3_content-page.jpg
  Ingen kabel kan möta de höga kraven som idag ställs när det gäller slitstyrka, draghållfasthet och konsistens eller slagtålighet utan att ha rätt kabelskydd. Kabelskyddsslang (flexibla ledningar, flätad skyddsstrumpa, spiralbindning) måste uppfylla dessa krav och även ge skydd mot smuts och fukt eller motstånd mot extrema temperaturer. HellermannTyton kompromissar inte när det gäller kabelskydd. Kabelskyddsslang, tätningar till kabel, kabelgenomföringarsskydd, flexibla slangar, kopplingar och ytterligare kabeltillbehör från HellermannTyton uppfyller inte bara alla nuvarande och normaliserade standarder, utan ger dig det bästa möjliga kabelskydd på marknaden idag.


  Toppklammor eltejper

  Chapter_4_content-page.jpg

  HellermannTyton erbjuder innovativa produkter för olika typer av installationslösningar, till exempel toppklämmor och eltejp, som finns i ett brett utbud av storlekar och färger.

   

  Eltejp för buntning, isolering, tätning och identifiering av kablar finns också i en mängd olika material. Eltejp är inte bara en eltejp utan snarare specifika högteknologiska material som krävs för att motstå kemisk och termisk påverkan.

   

  Från glasfiberförstärkt eltejp via vulktejp för högsta krav till elastisk eltejp som är av elastomer, från ledande tejp tillverkad av högkvalitativ koppar till silikon-baserad eltejp för luft-och vattentät isolering, du kommer att hitta precis rätt produkt hos HellermannTyton.
  Kabelmaerkning etiketter för industrin


  Chapter_5_content-page.jpg

  Hållbar och lättanvänd kabelmärkning blir mer och mer viktig i industriella processer.

   

  HellermannTyton erbjuder innovativa lösningar. Våra innovativa produkter utvecklas vanligen genom ett nära samarbete vi har med våra kunder och detta gör att vi kan erbjuda lösningar som passar de flesta behov..

   

  HellermannTyton's industriella märkningskunnande har säkerställt att erbjudna produkter som motsvarar kundernas behov, vilket varierar från enkla förtryckta etiketter, till självhäftande etiketter som kan skrivas på för hand upp till utskriftssystem för att bearbeta stora volymer av etiketter per vecka.
  Handverktyg för buntband

  Chapter_6_content-page.jpg

  Montering och installationer blir mer och mer komplicerade vilket gör att specialiserade buntbandsverktyg mer och mer viktiga. Oavsett om det är manuella eller automatiska buntbandspistoler inblandade så uppfyller buntbandspistoler specifika ändamål vilket - beroende på produktionsmiljön - klara speciella krav.

   

  T ex så måste ett handverktyg för buntband vara användbar i områden där det är svårt att komma åt medan andra handverktyg för buntband måste fungera utan tillgång till elektricitet. Tillsammans med detta kan läggas kraven på modern serie produktion, som tex att redan under utvecklingen av ett handverktygl måste hänsyn tas till att handverktyget för buntband klarar lång tids användning utan problem för användaren.