Version 3

  Kabelbinders en bevestigingselementen

  Chapter_1_content-page.jpg
  Kabelbinders en bevestigingselementen moeten tegenwoordig aan de meest verschillende eisen voldoen en worden zeer breed toegepast- van het simpel bundelen van kabels met kabelbinders tot het specifieke gebruik van kabelbinders onder extreme omstandigheden. Als een van de toonaangevende producenten van kabelbinders en bevestigingselementen zet HellermannTyton de toon in de productie van binnen- en buitenvertande kabelbinders, hersluitbare kabelbinders en onvertande kabelbinders. Het assortiment wordt gecomplementeerd met kabelbinders voor directe bevestiging, kabelbinders van RVS en kabelbinders met bevestigingselementen (ook wel bevestigingsbanden genoemd).  Krimpkous  Chapter_2_content-page.jpg

  U zoekt de juiste krimpkous voor uw applicatie?

   

  De toepassingsgebieden voor krimpkous zijn zeer divers. Daarom concentreert HellermannTyton zich bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van krimpkous en vormstukken op de juiste eigenschappen voor iedere applicatie.

   

  Zo bepaalt HellermannTyton met iedere krimpkous nieuwe standaards voor het beschermen tegen elektrische, mechanische, chemische en omgevingsinvloeden.
  Kabelbescherming

  Chapter_3_content-page.jpg
  Geen kabel is bestand tegen schurende werking,  heeft een hoge treksterkte en is slag- en vorm vast, zonder de juiste kabelbescherming. Kabelbescherming ( flexibele slang, gevlochten kous en spiraal slang) moeten dan ook aan deze eisen voldoen en tevens bescherming bieden tegen vuil en vocht of bestand zijn tegen extreem hoge temperaturen. HellermannTyton sluit geen compromissen als het aankomt op bescherming. Kabelbeschermslangen,  randbescherming, flexibele slangen, koppelingen en overige kabelbescherming accessoires van HellermannTyton voldoen niet alleen aan de huidige standaard maar overtreffen deze met de best mogelijke kabelbescherming in de huidige markt.


  Installatiesystemen

  Chapter_4_content-page.jpg

  HellermannTyton biedt innovatieve producten voor de installatietechniek, zoals lasklemmen en isolatietape, in vele afmetingen en kleuren.

   

  Isolatietape voor het bundelen, isoleren, afdichten en markeren van bekabeling worden eveneens geleverd in een grote verscheidenheid. Isolatietape is namelijk niet  zo maar tape. Zo staan hightech materialen ter beschikking, met hoge bestendigheid tegen chemische en technische invloeden.

   

  Van glasvezelversterkte isolatietape via rubber isolatietape voor zware toepassingen tot elastische isolatietape, van geleidende isolatietape vervaardigd uit kopergaas van hoge kwaliteit tot siliconen isolatietape voor lucht- en vochtdichte isolatie, u vindt het juiste product bij HellermannTyton.
  Industriële identificatie

  Chapter_5_content-page.jpg

  Duurzaam en makkelijk te verwerken, industriële identificatie wordt steeds belangrijker in een modern werkproces.

   

  Of het nu om zeer ingewikkelde label designs voor serie productie gaat of eenvoudigere eenmalige labels,  HellermannTyton biedt makkelijk te integreren oplossingen in een paar klikken. Onze meer dan 80 jaar ervaring in de identificatie industrie verzekerd dat het materiaal om te printen, onze printers en software aan uw behoefte voldoen. Onze innovatieve producten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten waardoor we oplossingen kunnen bieden die aan de meeste behoeftes voldoen.
  Gereedschappen

  Chapter_6_content-page.jpg

  Assemblageprocessen worden meer en meer gecompliceerd, daarom worden gereedschappen voor het verwerken van bundelbanden steeds belangrijker. Of het nu gaat om gereedschap voor bundelbanden, hetelucht-pistolen voor krimpkous, snijgereedschap voor gevlochten kous, handbediend of volautomatisch, ze moeten toegesneden zijn op de taak die ze dienen te verullen, onder specifieke omstandigheden.

   

  Een tang voor bundelbanden bijvoorbeeld moet ook in moeilijke toegankelijke locaties toe te passen zijn en genieten in het veld gereedschappen zonder elektriciteit de voorkeur. Daarbij komen de eisen zoals deze worden gesteld in de moderne serieproductie, zoals ergonomie, lange standtijden en zo kort mogelijke onderhoudsmomenten.