Version 3

  Buntebånd og festesokler

  Chapter_1_content-page.jpg
  Buntebånd (strips) og festesokler for buntebånd må kunne møte de mest varierende krav når de benyttes i forskjellige applikasjoner - fra enkel bunting av kabler med buntebånd (strips) til meget spesifike bruksområder under ekstreme forhold.  Som en av de ledende produsentene av buntebånd (strips) og festesokler, setter HellermannTyton standarden for produksjon av buntebånd (strips) med innvendige og utvendige riller, åpningsbare buntebånd (strips og buntebånd (strips) uten riller. Produktutvalget kompletteres av buntebånd (strips) for direkte festing, buntebånd (strips) i rustfritt stål samt buntebånd (strips) med festeelementer - også kjent som festebånd.
  Krympeslange
  Chapter_2_content-page.jpg

  Ser du etter krympeslangen som passer best for dine applikasjoner?

   

  Krympeslange benyttes i mange forskjellige applikasjoner.  Derfor fokuserer HellermannTyton på et stort utvalg krympeslanger for å optimalisere alle behov innen krympeformgods så vel som krympeslange.

   

  Dette innebærer at HellermannTyton setter standarden med hver ny krympeslange når det kommer til å gi beskyttelse mot mekaniske, kjemiske eller elektriske påvirkninger.

   

  Nøkkelfaktorer for vår fremgang når det gjelder krympeslanger er de unike og spesifike egenskaper på våre produkter. Fra valge av materiale til de forskjelligste krav innen de mest krevende indstriene som fly- jernbane- og transportsektoren hvor fokus er på selvslukkenhet og brannbeskyttende egenskaper.  Kabelbeskyttelse

  Chapter_3_content-page.jpg

  Ingen kabel kan møte de høye kravene som i dag stilles når det gjelder slitestyrke, strekkfasthet og konsistens, ei heller slagkraftighet - uten å ha riktig kabelbeskyttelse. Beskyttelsesslanger (fleksible slanger, flettet beskyttesesstrømpe, og spiralslanger) må oppfylle disse kravene og i tillegg gi beskyttelse mot smuss og fukt eller motstand mot ekstreme temperaturer. HellermannTyton inngår ikke kompromisser når det gjelder kabelbeskyttelse, beskyttelsesslange, nipler / koblinger til kabel, gjennomføringsbeskyttelse, fleksible slanger, koblinger, og ytterligere beskyttelsestilbehør, og oppfyller ikke bare alle nåværende normer og normaliserte standarder, men gir deg også den best mulige kabelbeskyttelsen som er på markedet i dag.
  Koblingsklemmer elektrotape

  Chapter_4_content-page.jpg

  HellermannTyton tilbyr innovative produkter for forskjellige kabelinstallasjoner,  som 100% transparente koblingsklemmer / innstikklemmer og elektrotape i forskjellige størrelser, materialer og farger.

   

  Elektrotape for bunting, isolasjon, tetting og merking av kabler leveres i mange forskjellige materialer.  Elektrotape er ikke bare en elektrotape,  men snarere høyteknologiske materialer som kreves for å tåle kjemisk og termisk påvirkning.

   

  Fra glassifberforsterket elektrotape via vulktaper og elastisk elastomertape, fra ledende elektrotape til tape produsert i høykvalitets kobber til silikonbasert eltape for luft- og vanntett isolering.  Man finner tape for ethvert behov hos HellermannTyton.
  Industriell merking og selvklebende etiketter

  Chapter_5_content-page.jpg

  Holdbare og letthåndterlige merker for industrielle behov er en kritisk faktor i moderne arbeidsprosesser.  Enten det gjelder kabel- eller ledningsmerking, merking av gjenstander eller sikkerhetsmerkig - innen alle bruksområder fra luftfart til lagermerking: HellermannTyton tilbyr førsteklasses produkter for dine merkebehov.

   

  HellermannTyton tilbyr forskjellige systemer fra avansert etikettdesign for serieproduksjon til produktsjon av enkelt-merker i løpet av et par klikk.  HellermannTyton's  mer enn 80-årige  erfaring i merkeindustrien sikrer at merkematerialene, våre skrivere og programvare passer dine behov.  Våre innovative produkter blir vanligvis utviklet pga det nære samarbeidet vi har med våre kunder, og dette gjør oss i stand til å tilby løsninger som passer de fleste behov.  
  Verktøy for buntebånd

  Chapter_6_content-page.jpg

  Montering og installasjoner blir mer og mer kompliserte, noe som gjør at spesielle verktøy for buntebånd blir viktigere og viktigere. Uansett om det er manuelle eller automatiske verktøy for buntebånd som benyttes, oppfyller verktøy for buntebånd spesielle krav som - avhengig av installasjon - skal imøtekomme spesielle behov.

   

  For eksempel må et håndverktøy for buntebånd også kunne benyttes i områder der det er vanskelig å komme til, andre verktøy for buntebånd må kunne fungere uten tilgang til strøm. I tillegg har man krav til moderne serieproduksjon , som f.eks. gjør at allerede i utviklingen av buntebåndverktøyene må det tas hensyn til at verktøyet klarer lang tids bruk og er skånsomt i bruk for montøren.