Version 2

  Kábelkötegelő és rögzítő elemek


  Chapter_1_content-page.jpg
  Napjainkban a kábelkötegelőknek és rögzítő elemeknek a legkülönfélébb igényeknek kell megfelelniük, mivel széles körben alkalmazzák - a kábelek egyszerű kötegelésétől a kábelkötegelők extrém körülmények között történő teljesen speciális használatáig. A HellermannTyton, mint az egyik vezető kábelkötegelő és rögzítő elem gyártó, magas színvonalon gyárt belső és külső fogazatú kábelkötegelőket, bontható kötegelőket, és fogazat nélküli kötegelőket. A választékot a közvetlen rögzítéshez alkalmas kábelkötegelők, a rozsdamentes acél kábelkötegelők és a rögzítő elemekkel ellátott kábelkötegelők (más néven rögzítős kötegelők) teszik teljessé).
  Zsugorcsö
  Chapter_2_content-page.jpg

  Az igényeinek legjobban megfelelő zsugorcsövet keresi?

   

  A zsugorcsövek felhasználási területe igen széles. A HellermannTyton minden zsugorcsövénél arra törkeszik, hogy minden munkafázisban optimálisan megfeleljen, a fejlesztésnél, gyártásnál és a szállításnál is, a zsugorcsövek és a hőre zsugorított termékek esetében is.

   

  Ez azt jelenti, hogy a HellermannTyton minden egyes új zsugorcsövével diktálja a tempót ha a mechanikai, környezeti, kémiai vagy elektromos hatásokkal szembeni védekezésről van szó.

  Sikerünk kulcsfontosságú elemei a zsugorcsöveink egyedi és rendkívül speciális tulajdonságai. Különböző elvárások merültek fel termékeinkkel szemben,  például az anyagválasztásnál, amikor használni kezdték a repülőgép iparban és vasúti szektorban, ahol a zsugorcsövek önkioltó tűzvédelmi tulajdonságai elsődleges kritériumok.


  Kábelvédő cső


  Chapter_3_content-page.jpg
  Napjainkban egyetlen kábel sem tud eleget tenni a kopásállóság, feszítőszilárdság, formatartás vagy ütésállóság követelményeinek megfelelő kábelvédelem nélkül. A kábel védőcsöveknek (rugalmas csövek, kábelharisnyák, spirál csövek) meg kell felelni ezen követelményeknek, valamint védelmet kell nyújtaniuk a szennyeződés és nedvesség ellen, és az extrém időjárási körülmények között is ellenállónak lenniük. A HellermannTyton nem vállal kompromisszumot, ha kábelvédelemről van szó. A HellermannTyton termékválasztékában megtalálhatóak kábel védőcsövek, kábeltömítések, kábelvédő tömítőgyűrűk, rugalmas csövek, tömszelencék és egyéb kábelvédő kiegészítők nem csak megfelelnek a jelenleg érvényes és elfogadott szabványoknak, hanem meg is haladják őket, a Torneschben gyártott kábelvédő termékek a lehető legjobb kábelvédelmet nyújtják a piacon.


  Ipari jelölőrendszer és öntapadó címkék

  Chapter_5_content-page.jpg

  A tartósság és könnyű használhatóság kulcsfontosságú a modern gyártási folyamatokban az ipari jelölőrendszer használata során. Legyen szó kábel vagy vezeték címkézésről, eszköz jelölésről vagy biztonsági címkézésről, ezek a termékek széles körben felhasználhatóak a légiipartól kezdve a raktározásig, a HellermannTyton az Ön igényeinek megfelelő első osztályú termékeket kínál.

   

  A HellermannTyton olyan könnyen integrálható megoldásokat kínál akár a tömeggyártásban használt összetett címkékhez akár az egyszerűbb egyszer használatos címkékhez is. Az ipari jelölőrendszerekben több, mint 80 éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy a nyomtatható anyagaink, nyomtatóink és szoftvereink minden igényeket kielégítenek. Innovatív termékeinket a legtöbbször vásárlóinkkal szoros együttműködésben fejlesztjük ki, így ennek köszönhetően az Önök igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat kínáljuk.
  Kábelkötegelő szerszám

  Chapter_6_content-page.jpg

  Tekintettel arra, hogy a szerelési és telepítési feladatok egyre összetettebbek, a speciális kábelkötegelő pisztolyok jelentősége egyre nagyobb. Akár kézi, akár automata kábelkötegelő pisztolyokról van szó, a szerszámok a hőlégfúvós kötegelő rendszerig,  gyakorlatilag minden olyan speciális feladatot is elvégeznek,  melyeket - a termelési környezettől függően - akár rendkívüli, egyedi feltételek között is végre kell hajtani.

   

  Kábelkötegelő szerszámok használatára olyan helyeken is szükség van, amelyek nehezen elérhetőek vagy elektromos áramforrás nélküli külső terepmunkáknál is működtethetőnek  kell lenniük. A modern sorozatgyártás követelményeit figyelembe véve olyan kábelkötegelő pisztolyok kifejlesztésére van szükség, melyek hosszú távú használat mellett is megbízhatóak és nincs nagy karbantartási igényük.