Version 2

  Kabelske vezice in pritrditve

  Chapter_1_content-page.jpg

  Kabelske vezice in pritrdilni elementi morajo dandanes zadostiti najrazličnejšim zahtevam, saj je njihov razpon uporabe zelo širok - od enostavnega pritrjevanja kablov s kabelskimi vezicami do povsem specifične uporabe kabelskih vezic pod esktremnimi pogoji. Kot eden vodilnih proizvajalcev kabelskih vezic in pritrdilnih elementov, je HellermannTyton postavil standarde zunaj in znotraj nazobčanih kabelskih vezic,  kabelskih vezic, ki jih je možno sprostiti in nenazobčanih kabelskih vezic. Ponudba je dopolnjena s kabelskimi vezicami za neposredno pritrjevanje, kabelskimi vezicami iz nerjavečega jekla in tudi s kabelskimi vezicami s pritrdilnimi elementi (pritrjevalne vezice).
  Termo skrčljive cevi  Chapter_2_content-page.jpg

  Iščete termo skrčljivo cev, ki bo najbolje ustrezala vašim zahtevam?

   

  Uporaba termo skrčljivih cevi je zelo široka. Za HellermannTyton pomembno, da vse termo skrčljive cevi optimalno zadovoljijo potrebe po uporabi, zato se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in distribucijo termo skrčljivih cevi in termo skrčljivih predoblikovanih izdelkov.

   

  HellermannTyton določa hitrost razvoja novih termo skrčljivih cevi, predvsem ko gre za zagotavljanje zaščite pred mehanskimi, okoljskimi, kemičnimi ali električnimi vplivi.
  Zaščitni vodniki za kable

  Chapter_3_content-page.jpg
  Noben kabel brez uporabe ustrezne kabelske zaščite ni ustrezno zaščiten pred abrazijo, natezno silo in pred udarci. Zato morajo zaščitne cevi za kable (fleksibilni vodniki, pletenice in zaščitne spirale) zadostiti tem zahtevam in zagotoviti zaščito pred umazanijo in vlago ali odpornost na ekstremne temperaturne obremenitve. HellermannTyton pri zaščiti kablov ne dela kompromisov. Zaščitne cevi za kable, tesnila za kable, uvodnice za zaščito kablov, fleksibilni vodniki in ostali pripomočki za zaščito kablov ne samo, da ustrezajo vsem sedanjim standardom, celo presegajo jih in ponujajo najboljšo možno zaščito kablov na današnjem trgu.