63 Replies Latest reply on Jun 17, 2014 7:19 PM by

    continued problems with image links and downloads

      element14jamie wrote:

      We had unexpected issues with our imaging/attachment mount saving images. We brought down the site for about 90 minutes earlier today to correct the issue.

      The issue does not appear to be corrected.

       

      At: Ben's Top 5 Lifehacks

      broken link to:

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/showImage/38-15527-195017/Case.JPG

       

      At: Arduino Morse Code Project: Part 1

      broken links to:

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/showImage/38-15272-193795/arduino_with_board_unmounted2.jpg

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/showImage/38-15272-193796/arduino_with_board_mounted2.jpg

       

      At: The specified item was not found.

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/download/38-129286/Episode_120_Ouya_Portable_Design_Files.zip

          Error

          An general error occurred while processing your request.


      At: Getting Started with the OLinuXino A13

      broken links to:

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/showImage/38-15196-193445/ledCircuit.png

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/downloadImage/38-15196-193446/pinout.png

       

      At: Part 2: Build an Android App on RIoTBoard

      broken links to:

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/downloadImage/38-14800-191858/sdk_location.jpg

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/downloadImage/38-14800-191985/add_devices_3.jpg

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/downloadImage/38-14800-191986/add_devices_4.jpg

      http://www.element14.com/community/servlet/JiveServlet/downloadImage/38-14800-192016/dev_options.jpg