7 Replies Latest reply on Jan 4, 2018 2:42 PM by three-phase

    Video still encoding after 24 hours

    three-phase

      Hello,

       

      I uploaded a video that has not yet finished encoding.

       

      Keysight 53220A Start-up Sequence

       

      Can someone advise if I should try and upload again, or should I just wait?

       

      Kind regards

      • Reply
        • Re: Video still encoding after 24 hours
          danzima

          Thanks for letting us know about this, Donald.

           

          dudley.nelson Any ideas here??

          • Re: Video still encoding after 24 hours
            dougw

            I don't know if it is the same problem, but I have had this happen many times. It uploads, but after a day or two I get a message that the process failed. It happens much more often if the video is larger than 1Gb.

            Now whenever it fails on element14, I upload the video to YouTube and embed it from there - this always works.

            1 of 1 people found this helpful
              • Re: Video still encoding after 24 hours
                three-phase

                I have this happen to me once before but I got a shortened version of the video actually displayed along with a process failed message. Each time I tried, I got the same result. I overcame this one by re-finalising the video and then uploaded this new version and it went to full length.

                 

                This time I got no error message at all. The video was also only short about 40 seconds long and 60MB in size.

                 

                Good point about using YouTube, I don't use it as I don't make that many videos but as my upload connection is very slow, it is a pain to have to repeat the upload so may be it is something I should look into.

                 

                Kind regards

                1 of 1 people found this helpful