1 Reply Latest reply on Dec 7, 2012 2:13 AM by

    Problems Printing in 6.3

    dukepro

      I ran into a problem printing schematic pages in 6.3.0 on linux.  A job

      is submitted to the CUPS, but nothing ever prints.  Reverting back to

      6.2 avoids the problem.

       

      Has anyone seen a similar problem?  If so, how did you fix it?

       

      Thanks,

          - Chuck

       

        • Re: Problems Printing in 6.3

          Chuck Huber wrote:

           

          I ran into a problem printing schematic pages in 6.3.0 on linux.  A job

          is submitted to the CUPS, but nothing ever prints.  Reverting back to

          6.2 avoids the problem.

           

          Has anyone seen a similar problem?  If so, how did you fix it?

           

          Thanks,

              - Chuck

           

          I run 6.3.0 on Gentoo, and printing via CUPS from Eagle works fine for me.

          Typically, though, I just print to PDF and do my printing from a PDF viewer.

          You might want to try that to help isolate the issue.

           

          Whenever I have CUPS issues I always look at the following:

           

          1) the CUPS web interface at http://localhost:631. Occasionally the error

          message shown besides the printer there is useful. Often it isn't.

           

          2) more often, I end up examining the CUPS error log in /var/log/cups.

          Changing the LogLevel variable in /etc/cups/cupsd.conf to 'debug' (then

          restarting CUPS) will spew tons of information in the logs and usually show

          what is tripping up the output.

           

          The paths I show above may not be the same paths used on your distribution.