Clienții noștri din Europa de Est / Clienții CPC Irlanda

 

În timp ce planurile Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană sunt încă neclare și în discuție, echipele noastre de afaceri și logistică lucrează împreună pentru a se pregăti în vederea oricăror schimbări care ar putea rezulta.

Având o infrastructură în Europa, cu mai multe depozite, suntem capabili să minimizăm impactul potențial asupra clienților noștri. Ne reechilibrăm inventarul pentru a ne asigura că livrările către clienții noștri din Uniunea Europeană sunt efectuate în principal din depozitul nostru din Liege din Belgia. Din moment ce Belgia se află în Uniunea Europeană, propunerea noastră de valoare către clienți continuă, precum și libera circulație a bunurilor și serviciilor noastre pe continent.

Pregătire detaliată

Compania noastră s-a înregistrat cu număr de TVA în Germania. În cazul unui Brexit fără acord, majoritatea bunurilor livrate din depozitul nostru din Marea Britanie (Leeds) vor fi importate de către noi în Uniunea Europeană prin Germania.

Clienții vor observa noul nostru număr de TVA german pe facturile lor, iar cei care depun declarații în sistemul Intrastat, le vor trata ca sosiri din Germania. Nu va exista nicio modificare semnificativă a tratamentului TVA afișat pe facturi. Nu ne așteptăm la întârzieri semnificative a intervalelor de livrare pe termen lung.

Lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a minimiza timpul de livrare. Mai mult informații despre pregătirile noastre pentru Brexit aici.